Försten till 10 mil

Nu är det dags för andra försöket att springa tio mil. Första försöket misslyckades helt och hållet eftersom utmaningen tydligen hade ett bästföredatum och vi var för lata/tappade bort våra sensorer.

Den här gången har jag utmanat Anders precis som han utmanade mig och startskottet gick den 1 februari. Den vinner, helt enkelt, som först sprungit 10 mil.

Både Anders och jag har varsitt Nike+-kit som mäter hur långt vi springer. Trots att han är kvar i Sverige och jag är här i Frankrike kan vi tävla genom att ladda upp våra löpresultat på webben.

För att ge oss lite mer press lägger jag upp widgeten som visar aktuell ställning här på bloggen. Jag lyckades klämma in två pass i helgen så jag leder just nu:

16 kommentarer till “Försten till 10 mil”

 1. Sweet! Detta är precis vad jag skulle behöva för att hitta löparmotivationen :). Var går dessa nike-kit att köpa någonstans?

 2. Men nu fattar inte jag, måste man verkligen köpa nya skor för att systemet ska funka? /Tess som sprang med klas på hans andra helgrunda och fortfarande har ont i benen tre dar senare…

 3. Så var första träningspasset avklarat. Fast iTunes gillar inte mig. Drabbas av okänt fel (1304) när jag försöker ladda upp mina kilometer. Misstänker att det kan bero på att jag har köpt en ny sensor. Kanske nåt för Machjälpen? 🙂

 4. Anders: Om du behöver sällskap för att vinna utmaningen så är det bara att ringa. Ett långpass på 95 minuter förra helgen så nu är vissa av oss på G i alla fall… 🙂

 5. Jag är mycket krasslig. Helt utslagen. Svettas, fryser, hostar och snörvlar.
  Men nästa helg är jag nog redo för ett låångpass i Partilleskogarna.

 6. Compeed på båda fötterna och ut i ett regngrått Göteborg i kvällning. En liten sightseeingrunda på stan, järntorget, norra älvstranden, casinot, operan, barken viking, centralstationen, avenyn, hem. 6 km. Touché.

 7. Oj vad jobbigt det var! Varmt, långt och mycket uppför. Utan Linda hade det inte blivit något avgörande den här helgen.

  Dags att fundera ut nästa utmaning nu!

 8. Haha, Klas, det hade jag ju glömt av – vill bara påpeka att nu äger jag dig lite oxå! 😉 Bra stått ut, Anders!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.