6 kommentarer till “Flygbokningen tillbaka på bloggen, hitta billiga flygresor”

 1. Hej Klas
  pappa B det är jag. En lönnfet, ålderstigen fotograf/journalist som tycker detta med att blogga är väldigt roligt.
  Idag fick jag en galen idé, som så många andra dagar. Skall försöka att få min blogg att gå ut över hela värlkden. At få små spår från världens alla hörn. det räcker med ett litet hallo!
  Du är idag i Frankrike (hittade dig på Bloggarkiv)och nu undrar jag om du ahr lust att skicka min läönk till dina utländska vänner. JAg skulle bli väldigt glad och tacksam om du kunde det.
  Du är hjärtligt välkommen in på min blogg och se hur en gammal pappa, med unga barn, ung stark kvinna akvariefiskar och hela världen som arbetsplats(kommer inte att sluta jobba förrän jag ligger i lådan). Min länk är http://www.ojohan.blogspot.com
  Ha en fortsatt fin helg
  pappa B

 2. Halloj! är denna sida inte aktuell längre?? Verkar vara ett bra tag sedan du uppdaterade sist, eller är jag bara så trött att jag inte hittar?? Tyckte det var så kul att trilla över ne blogg som handlar om en flytt från Bohuslän till Côte d’azur! Det är ju så mitt eget liv ser ut just nu.. flytta från Lilla Edet till Nice för inte så längesedan.. har även bott en sväng i Antibes och Callian (Callian ligger lite längre innåt landet)

 3. Hej Pernilla!

  Nej, det händer inte mycket här längre. Jag har ju flyttat tillbaka till Göteborg. Men då och då när jag får infall och tänker tillbaka på Frankrike skriver jag här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *