Fransk konst

Det här är en intressant bild från Nice och Place Massena. Jag tror att det är någon form av konst, men jag är inte helt säker. Jag vet heller inte om fåglarna ingår i skapelsen eller om de bara utnyttjar den för att vila på hög höjd.

Den personliga integriteten är ju viktig här i Frankrike så det kanske är en form av låtsasövervakning, utan videokameror, men som ändå ger känslan av att man är övervakad. Storebröderna ser dig?

Klicka för förstoring

2 kommentarer till “Fransk konst”

 1. Hej, och tack för rolig blogg.

  Jag som är fransman i Sverige tycker det är väldigt kul att läsa om en svensk i Nice. Dessutom kommer famlijen därifrån.

  Tänkte lägga en liten kommentar om dem vackra statyerna på Place Masséna. Läste en artikel i Le Figaro och det ser ut som att statyerna skall representera ”Tänkare” från dem sju kontinenterna. Dessa skiftar färg i mörker.
  Här kommer en bild av Place Masséna.
  Ja, de va de. Som sagt tack för en kul blogg. Extra kul att du är intresserad av Mac. Vad tycks om Leopard så långt?

  Sol long.

  Alex i regninga GBG.

 2. Wow, svar på tal! Tack för det Alex.

  Om jag hade varit tänkare hade jag dock tyckt att det varit lite irriterande att ha en fiskmås på huvudet.

  Och om jag hade varit fotograf hade jag haft ett stativ och kunnat ta bilder på färgskiftningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *