God fortsättning!

Det var en snabb visit i Göteborg, den här gången också. Nu är jag tillbaka på jobbet. Resan hit i går gick mycket smidigt. Jag trodde inte bussarna skulle gå från flygplatsen eftersom det var juldagen, men de kom lika oregelbundet som vanligt så jag var hemma i lägenheten innan åtta i går kväll. Jag hade med mig en massa julklappar och en borrmaskin i bagaget men hamnade bara på 19,2 kilo ändå, så jag fick följa med den här gången också. Jag lämnade dock våffeljärnet i Sverige. Det får Max ta med när han kommer och hälsar på om några dagar. Är det i februari det är våffeldag?

Borrmaskinen är som sagt nedflyttad hit nu så att jag kan slutföra mina byggprojekt. Snart kommer det alltså att finnas ett barbord som jag kan hänga vid när jag dricker mitt morgonkaffe. Och världens häftigaste taklampa ovanför. Även köket skall få en ny liten möbel, men den skall mest smälta in i det befintliga och ge mig lite plats att ställa grytor och kastruller i. Och mitt nya våffeljärn naturligtvis. Ovanpå köksmöbeln skall det ligga en bänkskiva så att jag får lite mer arbetsyta vid spisen. I kväll skall jag försöka såga till den väldigt rakt med min fogsvans, det blir en utmaning.

Barbordet skall laseras innan det skruvas upp. Jag gillar egentligen inte lasyr, men skall ge det en chans.

När byggandet är klart är det bara några kartonger kvar som skall flyttas ner till källarn och en bra stereo som skall köpas och sedan är lägenheten redo för inflyttningsfesten!

Nu skall jag gå och äta lunch helt ensam för det är ganska folktomt här på kontoret idag.
God fortsättning alla bloggläsare!

Ett svar på ”God fortsättning!”

  1. Tänkte kommentera det här inlägget eftersom jag nyligen blev klar med bänkskivan i köket.

    Man märker att tiden går fort när man har en blogg. Om jag inte hade läst detta hade jag aldrig sett att det tog fyra månader att få klart köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.