God Jul, eller som vi säger här nere, Joyeux Noël!

Idag är det sista dagen på jobbet innan jul för mig. Det känns härligt, men det har gått fort. Jag började här på min födelsedag i början av september och nu är året snart slut. Det har varit fyra spännande månader. För spännande ibland, som när jag glömde betala hyran och fick ett brev av min hyresvärd som jag inte riktigt uppfattade tonen på. Det kan ha stått ”Vänligen betala nästa hyra i tid”, men det kan lika gärna ha stått ”Vårt kontrakt är nu brutet”. Jag betalade hyran och lät det rinna ut i sanden. Hyran därefter betalade jag bara 1 dag för sent så den har inte resulterat i något brev.

Det var väldigt spännande att köra motorcykel första gången också. Olivier lurade ut mig och vi åkte till Valbonne och lunchade utan att jag suttit på en motorcykel tidigare. Jag ramlade och skrapade upp motorcykeln och benet. På parkeringen. När jag skulle låsa motorcykeln. Sedan dess har det gått utmärkt och jag kör hojjen varje dag till och från jobbet. Vi har blivit riktigt bra kompisar så det börjar gå fort…

Det var också lite väl spännande när jag och Charlie gick i Aix en Provence en kväll och jag gick och knappade på min mobil som ett pojkgäng fick syn på och började hänga efter oss. Men efter några hårda blickar (och framförallt min nya, rakade frisyr) ångrade dem sig och drog sig tillbaka i sin gränd.

Men oftast är det ganska lugnt och behagligt här och alla är snälla och hjälpsamma, trots avsaknaden av pepparkakor.

Nu skall jag åka hem, värma glöggen, sjunka ner i min soffa och lyssna på Bing Crosby.

Bing Crosby. (Bild från Born Today)

God jul på er alla från er Klas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *