Bra grejer på nätet, Pandora och Spraktrana

Jag har några tips på bra grejer på nätet. Först en musiksajt som är fräck och sedan en glosövning. Nöje och nytta alltså.

Pandora är en häftig musiktjänst som hjälper dig att hitta ny musik som liknar den du redan vet om att du gillar. Tjänsten har funnits ett tag nu men fungerar så bra så jag tipsar om den ändå. www.pandora.com

Idag hittade jag en ny sajt som heter Spraktrana, www.spraktrana.se. Jag har själv tänkt att bygga en sådan sajt för att öva på franska ord, men nu har Johan Franzén byggt den åt mig så att jag kan koncentrera mig på orden istället. Man kan lägga in egna glosor eller använda andras. Här finns en franskakurs: spraktrana.se/course.aspx?id=1379

2 kommentarer till “Bra grejer på nätet, Pandora och Spraktrana”

  1. Pandora kan inte längre streama musik eftersom avgifterna har tredubblats för dem pga en lagändring eller avtalsändring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.