Dag 83: Logitech MX Revolution

Snart är det dags att flytta hem till Sverige och jag vill göra det så smidigt som möjligt. Jag skall alltså inte flytta hem min soffa, min fåtölj, min säng, mitt barbord, etc, etc.

Nu startar istället min stora garageförsäljning där nästan allt skall bort. Jag kommer att behålla böcker, kläder och annat personligt, men möbler och prylar som jag samlat på mig som jag inte längre behöver kommer jag att sälja eller ge bort.

Bor du på rivieran är du varmt välkommen att ta en titt på mina grejer och lägga ett bud. För ändamålet har jag börjat snickra ihop en sida där jag skall lägga upp alla saker som skall byta ägare.

Dagens bild blir därför den på min Logitech MX revolution, en härlig mus som jag inte behöver längre eftersom jag numera har en bärbar dator.

Day 83: Logitech mouse

8 kommentarer till “Dag 83: Logitech MX Revolution”

  1. hejsan

    gillar din sida, bor ocksa sjalv i antibes och letar nytt billigt boende. du kanner mojligtvis inte ngn eller har kontakter till folk som letar efter colocation??
    hor da garna av dig asap till min mail
    mch k

  2. Heter det garageförsäljning på svenska? Eller heter det kanske vindstömning? Eller loppmarknad?

  3. Garageförsäljning kan man väl säga på svenska, eller är det en direktöversättning? Min osäkerhet kring videgrenier är om det enbart används för att benämna loppmarknader, dvs marknad med flera aktörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *