Victoria Silvstedt – vår ambassadör i Frankrike

När man berättar att man är svensk för fransmännen brukar de alltid bli glada. Kanske för att de först tog en för engelsman och vad som helst är bättre än engelsmän.

Fransmännen gillar Sverige. De ser upp till oss och tycker att vi har ett fint samhälle som fungerar smidigt och där alla gör som de blir tillsagda.

Om det råkar vara en man som hör att man är från Sverige brukar det alltid komma en kommentar om att vi har så vackra flickor. Det har vi ju, men anledningen till att fransmännen vet om det är att Victoria Silvstedt gjort sig en liten karriär här nere genom att vara med i det ”glamorösa” lyckohjulet, la Roue de la fortune.

Jag säger inte mer utan låter er njuta av en fransk lyckohjulsfinal med Sverige i ett franskt nötskal via YouTube (Victoria är alltså hon som är på scenen och ingen annan och hon kallas tydligen Vikki och verkar fortfarande prata svenska):

En kommentar till “Victoria Silvstedt – vår ambassadör i Frankrike”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *