Uppföljning: Väskan

När jag ändå är på uppföljningshumöret kan jag lika gärna dra den om väskan också.

Igår fick jag ju hem en lapp om att kameraväskan jag beställt från Tyskland hade varit här och försökt leverera sig. På lappen stod det, både på baksidan och framsidan att väskan skulle vänta på mig i Mouans-Sartoux. Det är en bit härifrån, men eftersom jag gillar att köra min motorcykel gjorde det mig inget att jag fick ägna lunchen åt det igår.

Efter att ha kört ett tag med GPSen och handsfreen och en röst i hjälmen som mest hela tiden sa ”I rondellen, kör rakt fram” eftersom trafikljusen i stort sett är helt utrotade utanför städerna här, kom jag till postkontoret. Jag lämnade in min lapp i den lilla luckan med den lilla fransmannen i och han muttrade och gick iväg och letade i sina papper, och på datorn, och i sina papper, och i datorn, och i hans kollegas papper och i datorn. Sedan frågade han var jag bodde och sedan gick han och letade i sina papper och i datorn. Och i sina papper. Och sedan ringde han chaffören och det enda jag förstod av samtalet var ”okej, jag skall kolla på lappen innan jag ringer nästa gång” och sedan kom han fram till mig och sa att mitt paket finns i Antibes.

Jag bor i Antibes!

Jag förstår fortfarande inte hur man kan skriva Mouans-Sartoux på en lapp och lägga i min brevlåda innan man lämnar ett paket till mig på posten i Antibes. La Poste!

Väl på posten i Antibes gick allt fint och min kamera har numera ett nytt hem.

2 kommentarer till “Uppföljning: Väskan”

  1. För tillfället är jag i en liknande situation. Det står Mouans-Sartoux på lappen, men eftersom jag läst denna bloggposten började jag att gå till mitt kontor i Antibes. Där fanns paketet inte men jag tror ändå inte på Mouans-Sartoux, det finns nog någonstans lite närmre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *