Snön har fallit

Det har snöat på ”Prealps”, de mest sydliga bergen här. Så nu kan man titta på snön medan man tar sig ett dopp i Antibes. Jag skulle tro att det är omkring 17-18 grader i vattnet nu, så det kanske är lite magstarkt att hoppa i.

Här är en bild över stranden i Antibes den 28 oktober.

En av Antibes badstränder, den mest centrala, mitt i gamla stan. Hamnen med de superstora yachterna och Cagnes sur mer och Nice i bakgrunden.

Obs! Jag badade 1 november! 😉

9 kommentarer till “Snön har fallit”

  1. Vi här hemma är glada om vattentempen når upp till 18 grader i juli/augusti….så sluta fega och bada på. När det sjunkit till 15 så kan jag förstå om du tvekar!

  2. Snön hade fallit här i Helsingborg oxå när vi kom igår.. eller så var det bara lite frost. Kallt var det i alla fall..
    Tycker att du ska ta tillfället i akt och bada så länge det går 🙂

  3. Jag skall fundera på det. Jag köpte en våtdräkt till katamarnseglingen så jag kan fuska med den, våtdräkten alltså.

  4. Det har snöat för första gången igår! Vad är det med snö som gör att man blir 5 år gammal igen och får lust att ta fram pulkan det första man gör på morgonen? Undrar om det går att åka pulka på frost…hmm?

  5. Är det snö eller frost?
    Frost räknas inte.
    Här skall det bli regnskurar och sex grader hela dagen imorgon.

  6. Det är frost idag, men det flög snö i luften hela dagen i förrgår. Så jag hävdar fortfarande att den första snön har fallit, även om den säkert sublimerat vid det här laget. Snart är det jul! Jag har redan tjyvstartat genom att inmundiga en kopp glögg med russin och mandel. Mmmm! 🙂

  7. Ojoj, som jag längtar efter första glöggen!

    Min kollega Nabil sa att han skall till IKEA på lördag och köpa glögg så jag bad honom köpa med en flask till mig. B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-Glöggen heter blossa.

  8. Hur var det nu… Citat: ”Försiktigt! Du kokar ju bort all alkoholen! Hellre kall glögg än glögg utan alkohol!”
    😀

  9. Ja, men det är ju sant. Alkoholen värmer ju öven om den är kall.

    Har jag sagt fler tänkvärda saker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *