La fête du Klas

Igår var en av de fantastiska dagarna på året då man har möjlighet att fira mig. Igår var det den 7/7 2007 och min namnsdag.

Jag firade denna enastående dag med att jobba. Vi hade en ”major release” av ett av våra system igår så jag och Johannes var ”on site” för att se till att allt gick som det skulle. Jag hade tagit med mig pain au chocolat för att fira att vi fått förtroende att övervaka systemskiftet och som sagt, för att fira mig själv.

Efteråt åkte vi och handlade möbler. Min gamla stereo har länge stått på en kartong i sovrummet, men nu har den fått en egen byrå som ser väldigt provansk ut.

En svenska som heter Therese lovade redan för flera dagar sedan att baka en paj till mig på min namnsdag. Jag trodde att hon skulle glömma/förtränga det, men hon hade faktiskt gjort det och kom ner till oss i Antibes på kvällen. Johannes inneboende från New York var också hemma så hon, jag, Johannes och Therese åt middag och firade att Therse fått jobb och som sagt, att det var min namnsdag.

Rabarberpajen (med svenska havregryn!) var supergod och vi fick förklara för amerikanskan vad rabarber var. Hon trodde först att hon åt en citronpaj. Amerikaner!

Efter middagen satt vi kvar och pratade om kulturskillnader och språk hela kvällen och plötsligt var klockan två och en av mina bättre namnsdagar var till ända.

4 kommentarer till “La fête du Klas”

  1. Har börjat läsa din blogg, mkt intressant!:D Är väldigt intresserad av livet i frankrike och ska till Nice om 2 veckor! 🙂

  2. Grattis i efterskott! Vi tänkte iaf på dig hela dagen, brorsan o jag… 🙂

  3. Sorry att vi glömde höra av oss i lördags… Stort Grattis på namnsdagen i efterskott! Kramar Gunilla o Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *