16 kommentarer till “Nu är kandidaterna klara”

  1. …och snubben till vänster om Le Pen tror jag är Nicolas Sarkozy som dem snackar en massa om på nyheterna.

  2. Kan de vara så att Le Pen har sina nazistiska åsikter som kompensation för sitt ofördelaktiga ytttre? hmmm… Jag känner att jag kommit på ngt stort.

  3. Rösta på kisen längst ner till vänster, han ser minst Fransk ut! Härligt mustasch hade han också.

  4. Han är aktivist och har blivit dömd till sex månaders fängelse för att ha ryckt upp genmodifierad majs och bränt upp en McDonalds.

  5. Haha, där har vi det! Jag sa ju åt pojkarna att de inte skulle äta snabbmat i bilen. Det går alltid illa!

  6. Tyvärr så kan du inte rösta. Man skulle tydligen registrera sig för detta innan nyår. Är själv svenska och bor i Antibes sen 2 år tillbaka. Blev hyfsat besviken när jag förstod att jag var för sent ute… Inte för att jag har någon självklar kandidat men jag hade ändå velat kunna rösta för att visa att jag ABSOLUT INTE stödjer Le Pen.

  7. Le Pen har ju iaf ett enkelt namn. Min klasskamrat i franskaklassen kallar honom iofs för Brödet eftersom Le Pen lätt bli le pain efter att man applicerat alla uttalsregler man kan.

  8. För övrigt skulle jag ha röstat på Ségolène Royal eftersom hon pratar så långsamt och tydligt att tom jag förstår vad hon säger.

  9. Ségolène Royal är i mitten till höger, på bilden. Politiskt är hon till vänster som jag har förstått det.

  10. Längst ned, näst längst till vänster hittar du ledaren för Pêche, Chasse, Nature et Decouverte = Fiske, Jakt, Natur och Upptäckt (för de som ej kan franska). Hmm…..verkar ha äningen snävt partifokus. Visste förresten inte att Maudan Olofsson (mitten, längst till vänster) även är politiskt engagerad i Frankrike. Dessutom är jag mäkta förvånad över att hitta min gamla gympalärare i denna sköna samling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.