FlyMe justerar priserna

Eftersom jag fortfarande bor kvar lite, lite i Sverige flyger jag en del fram och tillbaka mellan NCE och GOT och jag brukar hålla lite koll på flygpriserna på den här sträckan. Det finns tre flygbolag som flyger direkt, vilket är otroligt bra. Alla tre är dessutom sk LCC (Low Cost Carriers), som vi säger på jobbet.

Igår kväll besökte jag FlyMe för att kolla läget och jag hittade en schysst biljett hem över påsk. Men jag ville ha en biljett i mars också fast de kostade betydligt mer. Nästan 3000 kr. Egentligen är det ju inte så mycket för två flygresor, men när man vet att man kan få samma resa billigare blir man lite snål.

Nu ikväll var jag inne igen och vad skådar mina ögon om inte helt nya priser på allt. Resorna hit på fredagar och hem på söndagar har blivit dyra, men de omvända (de som jag gillar) har blivit jättebilliga. Totalt €83,20 för en tur- och returbiljett. Inte dåligt!

Bara för att fira blir det ny tävling här: Vad föreställer bilden. Första rätt svar bland kommentarerna vinner en baguette. Som vanligt.

Ha det bra allihopa!

8 kommentarer till “FlyMe justerar priserna”

 1. Vad Flyme må skapa är vanskligt och kort; det dör som en stormvind i öknen bort… 🙁

 2. Flyme justerar priserna igen.
  Just nu har dom justerat bort alla priser. Tråkigt värre! Såg fram emot att träffa Klassemannen nästa vecka :P..
  Grattis Anders, håller med Wilbur, du har rätt.. Då kommer nästa fråga: vad är det för blått och vitt man ser i högra hörnet? 🙂
  // Charlie

 3. Du kommer ju hit så det blir ju inga problem att träffa mig!

  Och jag vet vad det blåvita är 😉

 4. Man ser ju inte så mycket av det blåvita… Men det är defenitivt en robin 2160. Svårt dock att säga om det är en A eller Ai. Har jag vunnit nåt? 🙂

 5. Ja, Anders, du har vunnit en baguette. Skall försöka frakta hem en till Sverige någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *