Bilder från karnevalen i Nice

Igår kom kungen och hans skolungdomar till Nice. Tyvärr missade jag själva karnevalen eftersom jag var så kaffesugen och var tvungen att sätta mig på ett litet mysigt kafé i gamla stan och dricka en espresso just när klockan slog nio och allt drog igång. Jag var dock ganska säker på att alla skulle börja framåt halvtio-tio eftersom det här är Frankrike, men just den här gången skulle det tydligen vara klart och överstökat på mindre än tio minuter.

Jag hann dock ta lite bilder på förberedelserna och senare på dansen då kortegen stannat.

Nu är bara frågan vem ”kungen” är.

2 kommentarer till “Bilder från karnevalen i Nice”

  1. Kungen är helt klart frankrikes president. Men vilka konstiga kläder han har? Och kan man verkligen vara kung och president samtidigt?

  2. I Frankrike är allt möjligt, utom möjligtvis det som kräver någon form av struktur och ordning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *