Jag har fått jobb

Idag hade jag MBO med chefen. MBO står för (tror jag) Management by Objectives. Det innebär i korta drag att man får arbetsuppgifter som man skall göra. Idag utvärderade vi hur jag har skött mina uppgifter under 2006. Till saken hör dock att vi inte har satt upp några objectives tidigare så det blev snarare en utvärdering av hur bra jag har gjort det jag har gjort.

Jag lyckades dock få till en hel massa bra saker att säga och chefen höll med i det mesta och var särskilt nöjd med vår Wiki. Undra på det, jag som bloggar nästan varje kväll!

Hur som helst så skall jag få bonus baserat på dagens utfall och eftersom det gick bra får jag en bra bonus. Jag passade på att fråga om jag var anställd också och det visade det sig att jag hade varit sedan i december. Chefen hade dock glömt att säga det; han är ju fransk…

4 kommentarer till “Jag har fått jobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.