Strandsafari

Jag var ute på cykeltur idag, för jag har vårfixat cykeln, och hittade en ny strand. Egentligen har den alltid legat där och jag har alltid haft koll på den, men det var först idag som jag såg hur perfekt den kommer att bli i sommar. Tidigare har den känts kall och övergiven, men naturligtvis berodde det bara på att det var vinter. Idag var den inbjudande och det blåste varma vindar som gjorde vågorna halvmeterhöga innan de slogs sönder över stenarna.

De andra stränderna är fulla med sand och turister, den här är full av stenar. Stora, runda, fina stenar i över tre kilometer. Och den ligger bara en kvarts gångväg från mig.

Godnatt!

6 kommentarer till “Strandsafari”

  1. Jättefin! Passar bra tills jag kommer o hälsar på. Synd bara att du själv inte är den badande typen…

  2. För övrigt…vet ni att medelhavet är ett av de hajtätaste vattnen i världen…:S (gulp!)

  3. Jag gillar ju inte offroad däremot (till skillnad från bad). Men en tur i bergen blir det vilken söndag som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *