Golvläggning i helgen

Här nere har jag fullt upp med att lägga golv och gå på chokladutställningar. Sovrummet har blivit av med sin heltäckningsmatta och alla väggarna är målade vita. Istället för heltäckningsmatta blir det nu ett mycket vackert laminatgolv som jag köpt på Castorama.

Så här såg min smyg i sovrummet ut före:

…och så här ser det ut nu:

Jag köpte det billigaste golvet jag kunde hitta, men det verkar väldigt bra. Det är tysk precision i det. Klick, klack! Däremot är lägenheten lika fransk som resten av landet så väggarna är formade konvext. Men distansbitarna som följer med golvläggarkitten här går att variera i bredd så att alla golv passar med alla väggar. De har minsann tänkt på allt.

När jag lagt hela golvet och hittat några sjyssta lister skall jag flytta in och trivas som fisken i vattnet.

4 kommentarer till “Golvläggning i helgen”

 1. Fantastiskt bra före o efterbild. Inte gillar man det där gråa trista heltäckningsmatte-golvet inte! Men sedan!

 2. Hej!
  Men på bilden efter ser det ut som om listerna redan finns ju.
  Är det golvet man ser här bredvid texten?

 3. Listerna gick inte att ta bort. De var en del av väggen kan man säga. Jag slänger på en kvartslist utanpå de rosa listerna sedan, så blir det fint som snus.

 4. Varifrån har du fått all denna händighet?
  Och en kvartslist kan väl inte ta mer än 15 minuter?
  Så imorron är väl allt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *