Liten morgonhälsning

Ännu en fantastiskt fin dag. Jag tog sovmorgon till åtta. Jag borde nog alltid göra det. Sket i att duscha också för jag är ju ändå i Frankrike. Åt en halv baguette med marmelad. Tog på mig min allra lilaste tröja och for iväg på min svarta hoj.

Ha en underbar dag, kram från Frankrike!

Vi hittade en äventyrspark i skogen en dag som vi var tvungna att testa. Det var högt och farligt på riktigt! Väldigt bra! (Från Johans bildblogg)

6 kommentarer till “Liten morgonhälsning”

 1. Ja, annars kunde jag ramlat och slagit mig ordentligt.

  När kommer du hit och åker inlines?

 2. Bah! Vad är det där? På tok för lätt. Du fick tom. ett rep att hålla i! Sedan syns det tydligt att det sitter ett nät under.

 3. Får man lukta päckel bara för man är i frankrike????
  Vänta lite, det förklarar all parfymproduktion/innovativitet i det landet….(inbilla dig att du ser en glödlampa här) 🙂

 4. Såhär ligger det till, och nu citerar jag:

  ”Det var Katarina av Medici som på 1500-talet anlade blomsterodlingarna i Grasse och organiserade parfymtillverkning i Frankrike. Under 1700-talet var parfym nödvändigt för att maskera kroppsdofter, i en tid när hygienen var usel.” [Wikipedia]

  Det enda man gör i Grasse nu för tiden är att man ordnar sitt Carte Gris, gråa kort, dvs fordonsskatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *