Dag 56: Det som inte var fint nog för Sverige

Ni vet väll vid det här laget att jag tar kort nästan varje dag och publicerar här på bloggen som en form av nedräkning till återflytten till Sverige. Vissa dagar är svårare än andra att fånga på bild, tex dag 56.

Jag har inget annat foto från dag 56 än bilden ovan. Detta är alltså det som blev över när Pär flyttade härifrån för drygt ett år sedan.

Riktigt fina grejer Pär!

En tandborste, en tejp, en röd lampa, lite plastpåsar, några handdukar, en gardin med rattar, en röd tennisboll, ett gästpasserkort utan utgångsdatum, 7 vinglas, två vita sneakers, en tub kontaktlim och ungefär 100 värmeljus.

Något någon vill ha?

PS. Jag har redan använt upp tvättmedlet. DS.

3 reaktioner till “Dag 56: Det som inte var fint nog för Sverige

 • 4 september, 2008 kl. 12:14
  Permalink

  Egentligen kanske man ska vänta med att säga grattis tills du har skrivit ett inlägg idag (4/9) men då riskerar jag att inte vara först . Så here goes: Grattis storebror (igen). Ha en bra födelsedag.

 • 4 september, 2008 kl. 14:25
  Permalink

  Hej!
  Jag har också väntat på ett senare inlägg, men orkar inte hålla inne med mitt GRATTIS till dig längre. Hoppas att du får en trevlig dag med många paket, fina blommor och en godmiddag med allt vad det innebär. Kram från yngsta storasystern i Halmstad!

 • 4 september, 2008 kl. 21:21
  Permalink

  Tack båda två!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *