Motorcykel är det sämsta transportmedlet i regn

Att köra motorcykel här på Rivieran är oftast hur bra som helst. Man kan köra förbi alla bilköer och det är nästan alltid sol, varmt, torrt och härligt.

Men ibland är det regn och då är motorcykel antagligen det sämsta transportmedlet man kan använda. Till och med cykel är bättre för då blir man åtminstone varm när man trampar. Med motorcykel blir man både genomblöt och iskall.

Som om man vadat i en mindre svensk insjö.

9 kommentarer till “Motorcykel är det sämsta transportmedlet i regn”

 1. Jag skulle nästan vilja slå ett slag för pariserhjulet. Det är inte alls så bra som man kan tro när det regnar.
  Speciellt när man har stått i kö och väntat i en timma för att ens lillasyster tvunget vill åka men inte kan göra det själv. Extremt kallt, väldigt blött och man kommer förvånansvärt kort sträcka på ganska lång tid.

 2. Om pariserhjulet skall räknas som transportmedel måste ju själva transporten vara att komma upp i luften. Och i såfall är det ju ett ganska bra transportmedel för just det. Trots regn.

  Jag tror att lillasyster blev glad och kommer att minnas det för alltid.

 3. tja, här där det är fint väder nästan jämt kanske det hade varit idé att skaffa sig ett. Lite sugen är man ju…

 4. Nej, har du?

  Vilket är det bästa kommunikationsmedlet över korta avstånd då? Jag tvivlar på att det är den här bloggen, även om den är förhållandevis snabb.

 5. Såklart är det bloggen! Snabbt, enkelt, arkiverat och sökbart i Google. Bättre kommunikationsmedel är svårt att tänka sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *