Vackra foton från Frankrike

Som många andra här nere på Rivieran har jag blivit väldigt fotointresserad. Med de otroliga vyerna och det nästan alltid vackra vädret är det svårt att inte vilja fånga allt på bild.

För ett tag sedan träffade jag en kille som heter Christopher på en avskedsfest för en kollega och igår på söndagspromenaden träffade jag honom igen. På axeln hade han en Nikon med ett objektiv som jag inte sett förut så jag frågade honom vad det var för ett objektiv. Det visade sig att hans tjej köpt det i New York precis och att han var ute och testade det. Priset för hans objektiv var ungefär detsamma som min totala investering i fotoutrustning hittills.

Christopher har en fotosida och bilderna är mycket vackra, särskilt den senaste från flygplatsen i Nice. Jag skall försöka lära mig lite av honom. Hans fotosida finns på www.thisismyeye.com. Titta och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *