För lätt att hitta min blogg

Det har börjat komma in klagomål på att min blogg är lite för populär bland sökresultaten på Google. Om man tex söker på franska tangentbord hamnar man på min blogg. Och söker man på frankrike och kesella hamnar man på min blogg. Och när det inte finns vettiga svar på bloggen om vad man tex ersätter kesella med när man är i Frankrike blir folk upprörda.

Ärlig talat drabbade detta även mig då vi skulle baka cheesecake igår och när vi sökte efter någonting att ersätta kesellan med hamnade vi på min blogg vilket hjälpte föga.

I fortsättningen, när jag lärt mig nya saker som jag skrivit om på min blogg tidigare eller fått nya tips på spännande saker, skall jag försöka skriva det här så att den som söker skall finna.

5 kommentarer till “För lätt att hitta min blogg”

  1. Detta måste ju även gälla för de som skriver kommentarer för Google indexerar även efter dessa. Härmed ska jag hjälpa mig själv genom att skriva att övergången till vintertid (normaltid) i Frankrike kommer att vara natten till söndag 28/10 2007. Nästa gång jag undrar över detta kommer jag att hitta svaret här…så lätt!

  2. Min blogg är i själva verket web 3.0. Inte som koncept utan helt konkret. Detta är nästa Internet!

  3. Japp, Daniel du har rätt. Postade precis ett inlägg om det så att det är ordning och reda.

    Nu har vi bara gräddfilen kvar att ersätta. Johan, hur funkade yoghurten till sillen i midsomras? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *