Les voiles de Saint Tropez 2007

Det vankas regatta i Saint Tropez. Jag och några kompisar seglade dit i helgen och kollade på de riktiga monstren till segelbåtar som just nu befinner sig där.

Regattan kallas Les voiles de Saint Tropez 2007 vilket betyder ungefär Seglen från Saint Tropez, och pågår mellan 1 och 7 oktober. Det utlovas både klassiskt och modernt, vilket stämmer mycket bra med de båtar vi såg i hamnen i helgen.Skywalker rusar fram i Saint Tropez-bukten. Foto: KlasCanica från Oslo var på plats. Foto: KlasDen bästa av dem alla: Ranger från George Town. Foto: Klas

Mina seglingsvänner åker tillbaka till Saint Tropez på fredag och följer tävlingen på nära håll, medan jag åker på semester till Göteborg, men jag skall be dem plåta åt mig.

Les Voiles 2007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *