Ma moto a un pneu crevé

I lördags, dagen innan jag skulle köra till Cannes för vattenskoterutflykten, tyckte jag att mitt bakdäck på motorcykeln såg lite dåligt pumpat ut så jag planerade att åka iväg och pumpa det. Men jag hade inte kommit längre än till grinden när det kändes väldigt konstigt att svänga motorcykeln och jag insåg att däcket nästan var pafft. Punka! Eller un pneu crevé som det heter här.

Vi fick åka tåg till jetskin istället och jag fick åka buss till jobbet i går.

Efter lite sökning på nätet visade det sig att jag har en Honda-serviceverkstad bara 1 km hemifrån så jag åkte ner dit ikväll och lämnade in motorcykeln för lagning. Den skall vara klar imorgon och jag hoppas att jag inte blir allt för blåst.

Min moto på Hondaverkstaden, precis till vänster om entren.
Jag får be om ursäkt för den dåliga bilden, jag hade bara min mobil med mig när jag lämnade in hojjen.

Ett svar på ”Ma moto a un pneu crevé”

  1. Il faut verifier la pression des pneus! Det är ju basic att göra, lärde vi oss redan i högstadiefranskan… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *