Vincent har lämnat oss

Min favorit-Vincent som skötte alla databasgrejer på jobbet har flyttat till nästan-Schweiz. Det betyder att han gör som en hel del västkustbor hemma i Sverige. Han bor i ett land men jobbar i ett annat. Hemma är det många svenskar som jobbar i Norge för att tjäna lite extra, men bor kvar i Sverige. Här är det samma sak mellan Frankrike och Schweiz. Man bor alltså i Frankrike men jobbar i Schweiz.

Det var väldigt trist att Vincent lämnade teamet och mig eftersom han var den enda fransmannen (som jag vet om) som läste min blogg. Eller iaf tittade på bilderna.

Han kom visserligen med riktigt bra argument som att:

  • han tjänar massa mer
  • han kan åka skidor utanför huset
  • han kan bygga en egen skate- och snowboardpark
  • han får ett helt eget hus
  • hans fru kan måla tavlor över Alperna

Vincent var dessutom den som lärde mig mest och bäst franska ord och som hånade mig mest när jag sa fel.

Vincent hade en hejdåfrukost i fredags och bjöd på franska bakverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *