Sarkozy blev president

Ja, som ni alla redan vet så vann Nicolas Sarkozy valet i söndags.

Jag har haft besök hela helgen, och eftersom vi firar segern av andra världskriget den 8 maj så räckte helgen ända till i tisdags. Tobbe, Jonas, Maria och Charlie var här och vi hade det väldigt bra och levde livet för fullt. På dagarna besökte vi städerna, Nice, Antibes och Cannes och på kvällarna drack vi vin och åt god mat.

Eftersom jag varit helt av- och bortkopplad under helgen har jag inte skrivit något här. Jag hoppas att ni har klarat er ändå. Annars får ni höra av er. Ni kan tex säga ”Jag har inte klarat mig utan ditt bloggande Klas! Kom tillbaka och återerövra Internet!”. Men det gör ni som ni vill.

Nu skall jag åka till jobbet. Ha en härlig dag för det har jag!

18 kommentarer till “Sarkozy blev president”

  1. Nej jag har inte klarat mig. Internet är inte var det borde vara. Var tom ute häromdagen (på balkongen). Till råga på allt var jag tvungen att kolla upp vem som vann valet själv.

  2. Jag vet! Jag är hemskt ledsen för det. Det borde aldrig ha skett. Jag vet ju hur din balkong ser ut och det är inte ett ställe som man frivilligt vill vara på.

  3. Snart! skall fixa lite till sedan kommer den naturligtvis på kok.dugillar.se! För övrigt har jag städat balkongen. Eller tänkt på det i varje fall.

  4. Ok nu fattade jag inget av vad som stod (den nya amerikanen?) eller vad bilderna skulle visa. Får man be om en liten förklaring?

  5. Vår söte lille president har redigerat bort magen som hänger över hans byxlinning. Fast han säger att det inte var han.

  6. aha. Vad lurigt. Men vad betyder texten? Min översättare viskar ”den amerikanska sommaren” till mig, men det verkar ju också konstigt.

  7. Han är på semester i USA och har fått kärlekshandtag ”les poignées d’amour” och tidskriten Paris-Match redigerade bort dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *