Automatkaffe ut, espressomaskin in

Vi har en ny konsult på jobbet som heter Jeremy (konsulten alltså, inte jobbet). Idag gjorde han sin bästa insats hittills i vårt team. Han kom till kontoret med en sådan här:

Han hade köpt några patroner också, för det är så de nya fräcka espressomaskinerna fungerar, och vi fick testa allihopa. Vi hade inga riktiga muggar så det blev plastmuggar som i den gamla kaffeautomaten i fikarummet, men trots det så var det faktiskt riktigt gott. Det var starkt, mycket starkt, men ändå mjukt och behagligt att dricka. Så bra blir det inte ens i min moccabryggare.

Imorgon skall jag ta med mig en riktig espressokopp och bygga upp kaffesuget ordentligt innan jag trycker i en ny patron och blir min egen barista.

10 kommentarer till “Automatkaffe ut, espressomaskin in”

  1. September, november och inflyttningsfest i all ära.
    Men innan dess så kommer MÅNDAG!!!!

  2. Glömde: grattis Leif!
    Och: Klas, nu kommer du ju göra slut med den söta baristan i matsalen, är inte DET synd??

  3. OK, du har bytt upp dig. Om nu inte maskinen luktar illa. (det gör iaf inte min, o nu har de ställt in glasmosaiken i hallen så det börjar närma sig…!) Jag skulle iofs kunna markera followup-rutan o få veta hur det går för dig med dina baristor, men det är ju bara sååå o-jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *