Det zenaste ljudet

Jag fick en stereo i julklapp när jag var 16(?) år. Det var en JVC och den hade kasettspelare, CD och radio och var ganska fräck. Jag fick också den fina samlingsskivan Absolute Music 16 med de gamla härliga låtarna Go West med Pet Shop Boys, UB40 med Can’t Help Falling in Love och mellanstadiediscoklassikern I’d Do Anything for Love med Meat Loaf. Det var tider det!

Sedan dess har den lilla vita stereon hängt med, både till Guldheden och hit till Frankrike. Nu fungerar bara radion och att koppla in ipodden till den. Det får räcka för sovrummet.

I fredags var det dags att svika den gamla trotjänaren och köpa en splitter ny anläggning. Och jag hade inte kunnat bli mer nöjd. Jag hittade en perfekt ersättare från ONKYO.

Det bästa med köpet är dock att jag nu har en stereo i varje rum i lägenheten så att jag alltid kan lyssna på intressanta radioprogram eller podcasts. På morgonen kan jag vakna till fransk musik istället för mobilsignalen och det är väldigt fint.

4 kommentarer till “Det zenaste ljudet”

  1. Apropå den nya vinjettbilden.
    Jag trodde du hade en balkong.
    Nästa köp blir kanske ett torkskåp.

  2. På balkongen sitter jag och solar och dricker mitt morgonkaffe, där finns det inte plats för tvätt.

    Bilden är från Nice en solig dag i december. Jag tycker att den känns väldigt fransk.

  3. Apropå ljud. Får du rösta i det franska valet (som väl är när som helst nu)? Har för mig att det räcker att bo i sverige för att få rösta (varje fall i komunvalet).

  4. Jag vet inte det. Jag skall försöka ta reda på det. Är det så att det var val 2000 och mandatperioden var 7 år? För den är ju ändrad till 5 år nu, men det kanske krävs lite tid för att få igenom en sådan ändring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *