Dag 95: Basilikan frodas

Egentligen hade jag en riktigt bra dag i går. Först tog jag det lugnt på balkongen, läste en bok och lyssnade på Jonas Wahlström som sommarpratade. Sedan låg jag på stranden hela eftermiddagen och på kvällen åkte jag till Cannes och mötte Victor och hans familj som precis seglat dit. Efter lite sittbrunnssitt gick vi ut och testade alla nya barer vi kunde hitta.

Men jag slarvade med kameran och tog inte kort på något spännande. Så bilden, som egentligen skulle publicerats igår, blir hemifrån min balkong där basilikan växer som en tok i det perfekta medelhavsklimatet.

Ett svar på ”Dag 95: Basilikan frodas”

  1. Vi hade tre basilika. Nu är det bara en och en halv kvar. Tog ett tag innan vi fattade… För mycket vatten. Och nu för lite sol, tomaterna (som verkligen växer som tokar) skuggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.