En väska i Mouans-Sartoux

Jag har köpt en väska i Tyskland. En amerikansk väska i Tyskland. Den heter ”The Daily L” och är gjord av Crumpler. Jag skall ha den till min kamera och mina färgglada kort.

Idag var det någon här och försökte leverera väskan, men jag var på jobbet. Det är konstigt att fraktbolagen och webbaffärerna fortfarande inte har fattat att de flesta av deras kunder jobbar på dagarna. Vad är det för vits att köra omkring och leverera paket när ingen är hemma?

När jag kom hem låg det en lapp i brevlådan som sa att min väska finns i Mouans-Sartoux. Det är en bit bort så jag får ta en utflykt på lunchen imorgon. Men utflykter på Rivieran är nästan alltid trevliga. Om Mouans-Sartoux har något spännande att erbjuda så lovar jag att berätta det för er, mina kära bloggläsare.


Stor karta

Ett svar på ”En väska i Mouans-Sartoux”

  1. Crumpler-väskorna är grymt snygga. Jag fick en av min dåvarande som var från Australien (där dom kommer ifrån!). Otroligt snygga. Din var läcker, jag funderar på att kanske skaffa mig något liknande din.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *