Uppföljning: Leopard

När jag var som mest igång med att höststäda köket i morse slog det mig plötsligt att jag inte skrivit om hur det gick med Leopard, den senaste versionen av Mac OS X som jag skulle åka och köpa förra fredagen.

Det klarnade upp och blev en jättefin kväll (på den tiden var det fortfarande sommartid och ljusa, härliga kvällar) så jag drog till Cannes och MCS, den nyöppnade macaffären där.

Efter den sedvanliga ”franska kvarten” hälsade affärsinnehavaren välkommen och hans medarbetare började presentera Leopard för de hugade åskådarna. Vi var väl ett trettiotal förväntansfulla macanvändare som egentligen inte alls ville lyssna på något utan istället bara gå hem och testa det nya systemet. 29 av oss visste troligen mer om systemet än presentatören själv och den sista var en äldre kvinna som ställde frågor hela tiden.

Tillslut var talet över och det bjöds på champagne och buffé och vi skålade och firade tillsammans hela natten lång, eller iallafall till jag kom fram till kassan och fick min DVD. Sedan smet jag snabbt iväg hem och installerade och jag har varit lycklig sedan dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *