Jag kunde inte låta bli

När jag hade fått se och ta på den nya iMacen igår kunde jag inte slita mig från tanken på att ha en hemma på skrivbordet.

Jag fixade pengar, bil och ringde tillbaka till affären i Cannes för att fråga om iMacen som jag ville ha var såld eller fans kvar. Den var såld. Men MCS har även en affär i Nice så jag ringde dem och de hade faktiskt precis den modellen jag börjat längta efter.

Två timmar senare packade jag upp den nya iMacen hemma i lägenheten. Vilket monster! Med en fantastisk, blank, 24-tums stor skärm och full med hastighet står iMacen nu på mitt skrivbord och gör allt jag säger till den att göra. Det nya tangentbordet är extremt tunt och försvinner nästan ner i skrivbordet.

Nu finns det inga anledningar kvar för att gå ut i solen.

Supertunt tangentbord för många långa blogginlägg.

5 kommentarer till “Jag kunde inte låta bli”

  1. Äntligen! det var väl det roligaste på länge! Hur är tagentbordet? skall jag inhandla ett sådant i morgon?

  2. Ja det ska du naturligtvis. Men ta ett svenskt då för de här franska är verkligen helt puckade. Paragraftecken på sexan!

    Jag får skriva ett inlägg till jag är så upprörd!

  3. Det låter underbart! Jag funderar på att köpa senaste iMac! 🙂 Är grymt trött på PC. Tror du att det går att spela ”The Sims 2” på den utan problem? 😉 Svara helst i min blogg så att jag inte missar ditt svar. 🙂

  4. Jag är fortfarande mycket nöjd med min mac. Det är härligt med 24 tums stor skärm.

    Jag har dock aldrig spelat The Sims så jag vet inte om det fungerar, men det gör det säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *