Mitt nya jobb

Så här ser det ut på mitt gamla kontor. Nu har jag flyttat, men konceptet är detsamma.

Det är nog inte så många som egentligen vet vad jag gör hela dagarna så det är dags att avslöja det nu.

Jag jobbar med produktionssupport. Vi är ett arbetslag med totalt sju killar, varav en är lagledare. Jag tror att lagledarens uppgift är att delegera jobbet och ha det hela övergripande synsättet och ansvaret, men i vårt lag är det istället lagledaren som gör allting. Men han har varit på kurs och fått lära sig att delegera, så det blir bättre och bättre. Det är bara det att han tillämpar det lite väl mycket på just mig. Det är nämligen så att han möblerat om lite bland kontoren och satt alla i laget i ett rum, men sig själv och mig i ett eget rum. Jag tror han vill lära mig allt han kan och det är väldigt mycket, men väldigt bra.

Jag jobbar i ett väldigt trevligt lag. Alla är vänliga, snälla, roliga och duktiga. Vi driver med varandra och dricker kaffe tillsammans, precis som ett riktigt lag ska göra. Ibland kastar vi boll. Men när jag är på kontoret har vi oftast franskalektion så att jag lär mig de riktigt fula franska orden.

Jag hoppas att jag inte avslöjat för mycket om mina arbetsuppgifter nu. Jag kan säga att jag är ansvarig för lagets nya hemsida också, men det var väl ingen som trodde något annat?

4 kommentarer till “Mitt nya jobb”

  1. Ganska ovärd dator va?
    Ganska fett med whiteboard brevid sig, det har iaf jag alltid velat ha.

  2. Ovärd dator? Nej, du, den är riktigt fet. Windows 2000 och så. CD-ROM och RAM-minnen och andra de andra fräcka grejer har den också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *