Bilder från midsommar

I tisdags fick jag mina nya kameralins hemskickad. Det är en lins med fast brännvidd på 50 mm och utan motor så jag måste fokusera manuellt. Det är en Nikon 50 mm 1,4D vilket betyder att den är mycket ljuskänslig så att jag kan ta skarpa bilder utan blixt trots att det är skymning.

Gårdagens midsommarfest var ett perfekt tillfälle att testa linsen och lära mig hur man tar kort utan autofokus. Rätt klurigt, men när det blir rätt blir det väldigt bra.

Jag har lagt upp några av bilderna i mitt flickr-album för er att titta på.

Ett svar på ”Bilder från midsommar”

  1. Bra jobbat, svenskarna, nästa år förväntar jag mig dock en midsomarstång oxå!

    Klas: fantastisk lins! Visserligen nördigt :), men vilka bra halvmörkerbilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *