Exjobba i Frankrike 2008

Är det dags att söka exjobb eller skriva uppsats i slutet av din högskoleutbildning? Varför inte göra det på den franska Rivieran?

Amadeus kan i år erbjuda över 300 exjobb runt om i världen. De flesta här i Nice.

Amadeus grundades 1987 av fyra flygbolag: AirFrance, Lufthansa, SAS och Iberia. Nu är Amadeus en världsleverantör av IT-tjänster till reseindustrin.

Här i Nice/Sophia Antipolis sker den största delen av utvecklingen av vår mjukvara. Vi är ca 3000 medarbetare bara här i Nice vilket gör det till ett av de största (det största?) företagen här i Sophia Antipolis.

Arbetena finns inom områderna Applied Mathematics, Software Engineering, Work Process Organization, Business and Marketing och Support and Administration.

Längden på exjobben är vanligtvis mellan 4 månader och 1 år. Jag har gjort ett litet utdrag på förslag till exjobb på 6 månader med lokalisering här i Nice:

Applied Mathematics
Business and Marketing
Software Engineering
Support and Administration
Work Process Organization
Mera?

Alla exjobb finns på www.amadeus.com/careers under Internship Opportunities.

Om du är intresserad av något förslag, eller om du har ett eget förslag, är du välkommen att kontakta oss eller skicka in din ansökan. Undrar du något är det bara att skicka mig ett meddelande först.

Vi kommer även till CHARM på Chalmers den 12-13 februari 2008 om du vill träffa oss innan du söker.

FAQ

Måste man kunna franska?

-Nej, koncernspråket är engelska. Jag hade aldrig läst franska innan jag fick jobb här. Det är nog enklare att göra vardagssaker om man kan franska, men å andra sidan är det en utmärkt chans att få lära sig ett nytt språk.

Får man någon lön?

-Ja, man får lön. Jag vet inte hur mycket, men de som gör exjobb här verkar klara sig fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *