iPhone kommer på torsdag

På torsdag kommer iPhone till Frankrike. iPhone är Apples mobiltelefon som naturligtvis kommer att förändra världen som vi lever i, precis som Apple gjorde med iMac.

Det fina med Frankrike, till skillnad från USA, är att Apple är tvingade att sälja en operatörsupplöst version också. Jag återkommer nästa vecka och berättar om iPhone är lika fin som den verkar.

8 kommentarer till “iPhone kommer på torsdag”

 1. Jag läste det i tidningen här i Sverige men den skulle vara satans dyr om man ville ha den upplåst upplåst. Typ 800 Euro eller något liknande. Stämmer det?

 2. Som jag har förstått det kan man köpa iPhone upplåst i Tyskland redan nu, men då kostar den €999 och det är ju ganska mycket.

  I Frankrike tror jag att operatörer måste sälja mobiltelefoner operatörsobundna efter 6 månader på marknaden.

  Allt klarnar nog imorgon.

 3. Det verkar vara som så här: iPhone kostar 399€ med ett av Oranges iPhoneabonnemang. Det billigaste sådant är 49€/månad och med en bindningstid på 24 månader.

  Men det går också att köpa iPhone för 549€ om man vill ha Orange men inte ett av de fyra iPhoneabonnemangen. Jag har ju tex redan ett abonnemang hos Orange så jag skulle nog kunna utnyttja detta.

  Det sista alternativet är att köpa iPhone ”sans plan” vilket jag uppfattar som helt fri. Då kostar den 649€.

  Jag vet dock fortfarande inte om den fungerar rent tekniskt med ett svenskt abonnemang ännu.

 4. Jag gissar att sans plan innebär att den fortfarande är låst till Orange men att man då kan använda den till sitt prepaid kort eller liknande men det är väl bara att traska ner till butiken och kolla.

 5. Ja, det är en idé, men det känns ju väldigt 1900-tal att gå till en fysisk affär och fråga.

 6. Även om det känns 1900-tal kan du väl vara hygglig och pinna ner till affären och testa den lite och rapportera.
  Själv tänkte jag köpa en nokia till jul men blev tveksam när jag hörde talas om Iphone.
  Sjukt att mobiltelefoner utvecklas så snabbt att till och med Darwin skulle vara imponerad.

 7. Innan jag hunnit ner till den fysiska butiken vid torget kan man läsa en artikel från Mac Rumors. Jag vet inte hur väl den stämmer, men jag tycker att det låter som det dyraste alternativet är helt utan orange.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *