Amadeus tjugoårskalas

Igår firade vi att Amadeus fyllde 20 år. Mellan 1987 och 2007 har vi skapat riktigt stora resebokningssystem tillsammans med våra kunder.

Födelsedagskalaset ägde rum på Palais Nikaïa i Nice och vi var flera hundra medarbetare där för att fira. Vi fick champagne och gåslever som sig bör i Frankrike. Hummerpaté, lamm med kronärtskocka, curaçaosorbet och mer champagne stod också på menyn.

Cyril, Marion, jag och Victor utanför Palais Nikaïa.

Space Invaders var på besök och sköt alla gäster med grön laser.

Nästan alla var där!

Akrobatik i luften.

3 kommentarer till “Amadeus tjugoårskalas”

  1. Hej, såg att ditt företag som du jobbar på hette det jag heter Amadeus, tänkte att det var slumpen, vilket det är, men ville gärna denna sommaren som kommer 2008 jobba i nice, för att bättra på min franska. Finns det några möjligheter för sommarbjobb med er?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *