Ole dole doff på franska

Min kollega Nicolas försöker välja mobiltelefon och kör på ”slumpmetoden”: ole dole doff. Tyvärr blundade han när han pekade på de olika modellerna och hamnade med fingret mitt emellan Razr och en SonyEricsson.

Så här går hur som helst ramsan och det är samma melodi som på svenska:

Ams, tram, gram,
Pic et pic et colégram,
Bour et bour et ratatam,
Ams, tram, gram

4 kommentarer till “Ole dole doff på franska”

  1. Fattar inte att jag inte hittar din blogg förrän nu när jag flyttat hem! Måste varit helt i dimma sista månaderna i Paris. Har du märkt något av strejken ännu? Nu börjar det väl märkas för skolbarnen antar jag. Jag kan tycka att rapporteringen är väldigt fokuserad på Paris.

  2. Melodi? Jag brukar köra entonigt! 🙂 Tycker hsh det är skönt att du har näsa för vad vi behöver veta, heja på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *