Temperaturen ökar

Det har varit perfekt väder här i flera veckor nu: sol och 27 grader varje dag. Men idag gick temperaturen upp två grader och det känns. Nu blir man svettig när man går tillbaka till kontoret efter lunchen.På kontoret finns det luftkonditionering så man behöver bara ställa in önskad temperatur för att trivas och övertala kollegorna om att det är den bästa temperaturen. Eftersom jag numera bara har en tysk som heter Nils i mitt kontor (och han dessutom är stageiere stagiere, exjobbare) så är det inte svårt för mig att ställa in precis vad jag vill.

7 kommentarer till “Temperaturen ökar”

  1. Japp, nu gör jag faktiskt det för idag var jag tvungen att ta kaffet under parasollen på terrassen. Det är lite för varmt i solen.

  2. Stagier, kanske? 😛
    Här är perfekt träningsväder o O-ringen stundar – perfekt! – vi vågar vägra parasoll!

  3. Ondska!
    Min smiley räckte ut tungan, inga jäkla glada gubbar här! Jag försöker med näsa:
    😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *