Min lägenhet, del 1

Jag fick ett brev från en av mina mest hängivna bloggläsare:
”Har nu kollat din blogg, den var fin, men saknar riktiga bilder på din lägenhet Alla rum (du har väl 2?) i olika vinklar, huset utanpå och utsikten från alla fönster,det är det minsta!

Det är alltså dags att visa upp mig och mitt residens. Residens Richard II:

Detta är mitt hallbord. Här ligger viktiga saker som handskar och kaffe till espressoautomaten på jobbet.

När man kommit in i hallen ser man mig stå vid mitt barbord och säga ”Tjabba!”

När man fortsatt igenom vardagsrummet kommer man till det utmärkta köket. Ett riktigt lyxigt kök om man jämför med mitt förra. Här finns till och med tvättmaskin och det är underbart!

När det är sol och fint ute brukar jag spela Yatzy på min balkong. Men tärningarna ramlar ofta ner mellan springorna på bordet. Hur som helst kan man gå ut till balkongen både från köket och från vardagsrummet. Detta innebär att man kan gå från köket, till balkongen, till vardagsrummet och till köket igen utan att gå på samma ställe två gånger. Detta är ett stort plus med lägenheten.

Om man besöker mig tidigt på morgonen och går igenom hallen mot badrummet och sovrummet istället för till vardagsrummet kan man få se morgonstrålarna från soluppgången över medelhavet på min sovrumsvägg.

Garaget

I garaget har jag min just nu bäste kamrat:

Han är otroligt stabil och kör mig varje dag till jobbet (fast jag brukar alternera med den vanliga cykeln nu när det blivit så varmt här). Snabb, stark, smidig och snygg. Vad mer kan man begära?

Det var den lilla rundvandringen det. I nästa del en annan del kommer avslöjande bilder på fasaden.

6 kommentarer till “Min lägenhet, del 1”

  1. Vad glad jag är att jag hittade din blogg! Drömmer om att kunna flytta till frankrike o nu behöver jag ha lite att läsa om någon annan som tagit steget.
    Jag återkommer o jag tänker länka till dig i min blogg!! Okej hoppas jag =)

  2. Jag ser att du har ungefär lika många tavlor på väggarna som jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *