En DSLR till mig!

Idag köpte jag en DSLR-kamera, Digital Single-Lens Reflex. En Nikon D40 och den är hur häftig som helst!

Det är min kompis Anders som har lurat mig genom att låta mig pröva hans likadana, och det har han gjort bra.

För att spara utrymme så har jag här tagit tre bilder i en, mitt kök, min balkong och jag:

Att jag köpte en ny fin kamera just idag har faktiskt ingenting med mitt förra inlägg att göra 😉

6 kommentarer till “En DSLR till mig!”

  1. den är underbar den kamran:)
    riktigt nice!
    (hahahaha, nice i nice, för du bor väl där?)

  2. Kanske du råkade på dessa pojkar i dina trakter??? :)http://www.ifkgbgol.nu/news_more.php?news_id=1048&PHPSESSID=6975d62f2b77a21a92672ca4e2dd7423

  3. Vad fräckt! Jag har säkert sett dem, men inte lagt märke till dem. Jag var på marknaden och gick förbi samma kafé iaf. Maria: Du får se till att kopiera deras kartor och ta med hit. Eller iaf ta reda på vad de heter och hur man får tag på dem.

  4. Skall kolla upp detta nästa gång jag är på Kamratgården…blir nog inte förrän om två veckor, skall till Grövelsjön och åka skidor en vecka nu. Men är det panikläge så kanske du kan lägga in en liten fråga till nån av de medverkande herrarna i IFK:s gästbok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.