Bonne année 2007

Jag har haft fullspäckat program. Men nu hinner jag skriva Gott Nytt År här på bloggen också.

I söndags firade vi nyår här hemma hos mig. Vi hade en liten nyårssuppé med pumpasoppa och vitlöksbröd, vin- och gräddkokt kyckling med ris och oliv- och fetaostsallad och kladdkaka med champagnegrädde. Kaffe, choklad och avec som avslutning. Sedan drog vi oss ner mot Juan-les-Pins och skålade. Vi gick dock för långsamt och var tvungna att fira nyår i en rondell. Men det var mycket trevligt.

Några minuter senare var vi nere vid stranden och alla andra festglada människor. Ovanligt lite fyrverkerier, men mycket stämning och brandbilar som körde sirenerna för fullt. Och bara för det kom polisen och körde sina sirener för att skingra brandkåren som egentligen är på strejk. Frankrike helt enkelt!

Det mest är nu som vanligt på kontoret igen. Full fart med andra ord. Jag börjar förstå mer och mer på kontoret, men jag låtsas fortfarande som jag inte förstår ett enda ord om de inte pratar engelska. Jag vet in om det ger mig ett övertag eller om jag får reda på mer än jag vill.

Hur som helst önskar jag alla ett gott nytt år och hoppas att ni kommer och hälsar på eller att vi ses någon annan stans snart!

Ett svar på ”Bonne année 2007”

  1. Det var alltså två år sedan brandkåren strejkade…nu verkar det som om de är igång igen så det kanske kan bli ett spännande nyår även i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *