24 dagar kvar!

Nu har nedräkningen (egentligen uppräkningen) till julafton börjat. Eftersom jag varit dålig på att få julkalendrar i år får jag hålla mig till de digitala. Här följer några av de jag har hittat hittills, men jag garanterar inte kvaliteten på dem för allt bygger ju på överraskning och således har jag inte kunnat testa dem.

1.
svt.se har två kalenderar i år. Skatans julkalender och den klassiska som i år heter LasseMajas detektivbyrå. Återstår att se om de blir klassiker eller bortglömda.

2.
oioioi.se kan man varje dag öppna en lucka. Mycket tråkiga skämt och därför väldigt rolig!

3.
MacNytt
har som vanligt en julkalender för oss riktiga macanvändare. Årets tema är nostalgi.

Bonus
svt.se har ju även Itzhaks Julevangelium. Det är ju ingen riktig julkalender så den platsade inte på listan, men den kommer nog bli kul att se ändå.

Wikipedias ”Julkalendern på TV genom tiderna” kan man ha som facit till den roliga julleken ”Vilken kalender vilket år?”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *