Safari till Windows

icon_safari_128.png Apple lanserade inte så många prylar som jag hoppats på igår men vi kommer nog att få se mer under året. Det blev dock mycket snack om nya Mac OS X 10.5 Leopard som är Apples senaste operativsystem som skall lanseras i oktober.

Apple släppte också Safari, macens standardwebbläsare till Windows. Så nu kan alla ni Windowsanvändare få lite mer Apple i era datorer. Apple påstår att Safari är snabbare än både FireFox och Internet Explorer men det har vi macanvändare lite svårt att ta till oss för Safari har alltid varit trevlig men rätt långsam.Jag har dock kört Safari på kontoret ett tag idag och tycker faktiskt att den är väldigt snabb. Allt funkar bra trots att det fortfarande är en beta. Det har kommit några rapporter om att den kraschar ofta, men jag har inte märkt något.

Alla modiga Windowsanvändare kan gå till www.apple.com/Safari och ladda ner betan och testa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *