Sista höstveckan

Godmorgon bloggvänner!

Här följer en liten sammanfattning av veckan som gått.

Måndag

Jobbade som vanligt och hade franskalektion. Hade glömt av att det var Oliviers sista dag och att vi skulle åka iväg och äta lunch hela teamet tillsammans. Jag gick till min franskalektion och sedan åt jag lunch med Per som vanligt. När jag kom tillbaka till kontoret var det tomt. Efter ett tag kom mina team mates tillbaka och pikade mig så mycket de kunde.

Jag tror dock att Olivier inte tog så illa upp. Vi var faktiskt och åt avskedslunch för honom i torsdags också eftersom det var då vi skulle göra det egentligen, men då vabbade chefen så vi hade bestämde en lunch till.

Olivier har alltså slutat nu vilket är trist för han var en mycket sympatisk man. Han förklarade allt långsamt och tydligt för mig. Framförallt lärde han mig att köra motorcykel en höstdag i oktober. När jag sa hej då till honom i måndags lovade jag att höra av mig igen när jag har lärt mig franska.

Tisdag

I tisdags högg ni ner en gran i Lilla Edet och skickade hit. Det tycker jag var en mycket trevlig gest. Tack!

Onsdag

Det är ett sådant fantastiskt träningsklimat här nere så jag får väldigt dåligt samvete när jag inte tränar. Det är ljust tidigt, drygt 10°, sol och torrt. Perfekta löpförhållanden alltså. Jag har därför börjat springa lite vid jobbet på onsdagsmorgnarna och fått med Johannes också. Så även denna onsdag. Vi är dock lite dåliga på att komma i tid samtidigt, antingen är jag försenad eller så är Johannes försenad så det blir väldigt korta rundor om vi skall hinna tillbaka till jobbet innan vi börjar. Kort men härligt!

I den här parken springer jag på onsdagsmorgnarna.

Torsdag

En vän från Chalmers gjorde sin sista exjobbsdag på Amadeus igår. Johan har varit här i sex månader och skrivit ett nätverksprotokoll och för att fira att vi äntligen blir av med honom var vi på den australiensiska pubben i Antibes och drack öl tillsammans med en massa andra exjobbare från Sverige, England och en massa andra länder. Hittade faktiskt tre svenskar som jag inte hälsat på förut som hänger på Amadeus.

Fredag

Det är den 1 december och 16° och strålande sol. Jag skall snart åka till jobbet och därefter direkt till IKEA i Toulon och köpa en garderob för nu börjar det bli dags att få lite ordning och reda här hemma. Eftersom jag inte vill att kylen står brevid spisen, som den gör nu, så skall jag försöka hitta en liten köksmodul så att jag får en bänkskiva brevid spisen istället. Det kan nog bli lite trixigt för det är inga ordentliga mått i mitt kök. Jag tror att jag har hittat ett FAKTUM bänkskåp med trådbackar, men jag är lite orolig att det inte finns på detta varuhuset. Vi får se ikväll.

Jobbet den 29 november. Vädret strålar varje dag.

Lördag och söndag

Inga planer ännu, men skall försöka åka ner till stan och kolla in julskyltningen som skall vara igång nu. Jag har fått känslan av att Antibes är lite som Göteborg och vill profilera sig som Julstaden. Jag återkommer när jag har bevis.

3 kommentarer till “Sista höstveckan”

  1. Jag hörde rykten om att det skulle bli en Klasses Julkalender här på bloggen ända fram till jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *