Ge bort ett miljövänligt iPad-ställ i trä i julklapp

Tycker du också att det är svårt att hitta julklappar till nära och kära? Här kommer ett tips på en julklapp som påverkar miljön minimalt, passar många och som du får rabatt på!

iPad-ställ i trä, valnöt
iPad-ställ i trä, valnöt

Efter min frankrikevistelse, när jag var tillbaka i Sverige igen, startade jag och en vän ett företag där vi programmerade appar. Det var nog det roligaste och mest intressanta jag gjort i mitt liv. Jag fick träffa så många härliga människor och lära mig att det går att göra nästan vad som helst, om man vill.

Men efter fyra år tyckte jag att det var dags att göra något annat. Vi hade en väl fungerade tjänst med många kunder som rullade på bra, men vi utvecklades inte tillräckligt mycket längre. Så jag sålde min andel och blev anställd istället.

Jag klarade dock inte av att vara utan företag särskilt länge så jag drog igång ett nytt. Den här gången var det e-handel och riktiga produkter jag ville jobba med.

Eco Wood Design tillverkar surfplatteställ i massivt trä. Vi tillverkar dem tillsammans med ett snickeri i Borås och gör slutfinishen själva. Träet som vi köper in är miljömärkt för minsta möjliga negativa påverkan på miljön (FSC-certifierat).

Designen är enkel, för att visa upp det vackra träet maximalt. Funktionen är också enkel, stoppa ner plattan så lutar den precis lagom mycket för att du skall kunna visa en video för dina vänner eller testa appar som du håller på att utveckla när du har plattan inkopplad i datorn.

Tack vare det massiva valnöts-träet får stället en bra tyngd. Gummifötter på undersidan gör att stället inte glider på bordet när du trycker på skärmen.

Jag hoppas att du gillar idén med detta enkla, miljövänliga ställ och det vackra träet. Känner du någon som har en iPad eller annan surfplatta kan detta bli en utmärkt julklapp.

Som tack för att du läser min blogg får du 100 kr rabatt på varje ställ du köper om du uppger koden ANTIBES i kassan. Denna rabattkod gäller 1 gång per ställ du beställer, men bara fram till och med den 20 december 2015.

Läs mer och beställ på www.ecowooddesign.se.

Surfplatte-ställ från Eco Wood Desgin100 kr rabatt om du uppger ANTIBES i kassan på www.ecowooddesign.se

En reaktion på ”Ge bort ett miljövänligt iPad-ställ i trä i julklapp”

  1. Hej Klas.

    Jag heter Ronja och jag flyttade till rivieran för tre månader sedan med min franska pojkvän. Vi bor just nu i Roquebrune Cap-Martin (MONACO) men ska om 1,5 vecka flytta till Cannes.

    Min fråga till dig är om du vet någon som söker personal? Restaurangjobb? Eventpersonal? Värdinna? Administrativ hjälp? Eller liknande. Jag skulle verkligen uppskatta ett svar, mvh Ronja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *