TravelDrivel – din nya resekompis

Eftersom folk fortsätter läsa den här bloggen trots att jag varit hemma i Göteborg i över ett år passar jag på att skriva lite om mitt senaste projekt.

Ni som följer mig på klasigoteborg.se vet ju om att jag har startat ett iPhone-utvecklingsföretag, Aggressive Development AB, som nyligen lanserat TravelDrivel. Så här kommer lite reklam för den:

Aggressive Development och Euphoric Solutions har nöjet att presentera TravelDrivel – ett svenskutvecklat iPhoneprogram för att planera och blogga om dina reseäventyr i Frankrike.

Travel Drivel är världens första reseapplikation för alla med en iPhone eller en iPod Touch, vilket idag är över 60 miljoner användare. Travel Drivel låter dig enkelt och smidigt planera din resa, föra reseblogg, ta och ladda upp bilder, knyta inlägg till din aktuella GPS-position, ta emot kommentarer från alla där hemma och om så önskas, visa precis vilken väg du tagit dig fram den senaste tiden.

Du kan ha många olika resor att bläddra mellan, du kan välja vilka delar du vill publicera direkt eller vilka du vill spara lite. Du kan enkelt välja att allt ska sparas på din telefon tills dess att du har tillgång till ett trådlöst nätverk på ett kafé eller hotell, för att då starta Travel Drivel och allt laddas upp och publiceras för dem där hemma på www.traveldrivel.com.

Kom ifrån allt krångel med att söka upp datorer och betala per timme. Sluta glömma bort vad du ska skriva om några timmar, skriv det direkt istället. Ta en bild på vad du ser just nu och skriv några rader, och visa med en GPS-punkt precis var bilden är tagen. Var som helst, när som helst.

Allt görs direkt från din iPhone eller iPod, on-the-go när du är i full färd med att njuta av din resa. Du behöver inte längre spendera onödiga pengar och tid framför en dator. Travel Drivel kostar bara 38 kr, en gång.

TravelDrivel i AppStore »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *