O-Ringen har startat

O-Ringen, världens största orienteringstävling, startade idag med första etappen. O-Ringen, eller femdagars som tävlingen populärt också kallas eftersom den pågår i fem dagar, går i år i Mjölby i Östergötland.

Jag är dock inte med i år eftersom jag inte har orienterat på ett helt år och är tvungen att jobba istället. Men jag längtar faktiskt dit, trots det ihärdiga regnet ni verkar ha där hemma. Det är en väldigt speciell känsla att vara med på O-Ringen.

IF Marin VästAllt det här är bara en bortförklaring till varför det är så dåligt med inlägg här. Jag skriver nämligen om klubbens framgångar på min hemmaklubbs hemsida istället. Det är där allt händer nu. Min orienteringsklubb heter IF Marin Väst och hemsidan finns på www.ifmv.nu.

Ikväll skall jag på BBQ hos en vän som skall flytta till Schweiz.

4 kommentarer till “O-Ringen har startat”

  1. Skulle inte tro det! Du vet mycket väl att vädret fungerar så här:
    Sverige = dåligt
    Rivieran = bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *